Dovleac ghinda umplut cu mere

Dovleac ghinda umplut cu mere
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Dovleac ghindă umplut cu mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 331 de calorii, 9 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, stafide aurii, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82%, ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovleac ghindă umplut cu mere, Dovleac ghindă umplut cu mere și Dovleac ghindă umplut cu mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți dovleacul pe o tavă de copt cu partea tăiată în jos. Umpleți foaia de copt cu 1/2 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți dovleceii în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scurgeți orice apă rămasă în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
În timp ce dovleacul se coace, topește margarina într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiți ceapa și mărul în margarină până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, 10 până la 15 minute. Răzuiți amestecul într-un bol pentru a se răci până când dovleceii s-au copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Odată ce dovleceii sunt gata, amestecați stafidele, zahărul brun, scorțișoara și brânza Cheddar în amestecul de mere. Întoarceți dovleceii tăiați în sus pe foaia de copt și umpleți cu amestecul de mere. Puneți dovleacul la cuptor; coaceți până când umplutura este fierbinte și brânza s-a topit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista