Dovleac Fudge este un fără gluten rețetă cu 30 de porții. O porție conține 236 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dovleac Fudge, Dovleac Fudge, și Dovleac Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-o cratiță de 3 1/2 litru la foc mediu-mare și se gătește, amestecând constant, până când amestecul ajunge la fierbere. Gatiti, amestecand continuu, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 234 (etapa soft-ball) sau timp de aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați ingredientele rămase până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 9 inci căptușită cu folie de aluminiu unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Lăsați să stea 2 ore sau până se răcește complet; tăiați fudge în pătrate.Note: tigaie linie cu folie de aluminiu înainte de a începe să gătească fudge. Odată ce termometrul pentru bomboane ajunge la 234 și se adaugă ingredientele rămase, lingurați rapid fudge-ul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări