Dovleac Dulce Swirl Chifle
Dacă 43 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chifle Swirl dovleac dulce ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Dacă aveți la îndemână sare, firimituri de cracker graham, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chifle Cu Vârtej De Ciocolată, Cheddar Swirl Buns, și Chifle Cu Vârtej De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul cârligului pentru aluat, combinați dovleacul pur approbe, apă, drojdie, zahăr și făină de pâine. Frământați până când aluatul devine neted și elastic, 7 până la 10 minute.
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când untul este complet încorporat în aluat, cu câteva minute mai mult. Alternativ, frământați manual.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 1 oră. Aluatul ar fi trebuit să crească vizibil, dar nu se va dubla ca dimensiune. Făinați suprafața de lucru și pulverizați o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de copt.
Întoarceți aluatul și formați-l într-un pătrat dur. Cu un sucitor, rulați într - un dreptunghi dur de 10 x 8 inci.
Într-un castron mic, combinați făina de alune, zahărul, firimiturile de cracker graham și scorțișoara.
Întindeți acest amestec uniform pe partea superioară a aluatului, lăsând aproximativ 1/2 inch neacoperit pe una dintre laturile lungi. Începând de pe cealaltă parte lungă, rulați aluatul în sus și, când ajungeți la marginea neacoperită, sigilați cusătura ciupindu-l împreună. Dacă există secțiuni ale aluatului care sunt mai grase, rulați-l ușor, astfel încât întreaga rolă să aibă aproximativ același diametru.
Tăiați ruloul în nouă bucăți uniforme.
Așezați bucățile, tăiate cu fața în jos, în tigaie. Umplutura este destul de slabă și va dori să iasă în timp ce ridicați bucățile. Cel mai simplu mod de a le muta fără a pierde multă umplutură este să răsturnați bucățile pe un răzuitor mare de aluat și să mutați în tigaie și să le glisați. Când ați mutat toate cele nouă bucăți în tigaie, scoateți oricare dintre umpluturile rămase pe tejghea și presărați-o peste chifle. Acoperiți tigaia cu folie de plastic sau puneți-o într-o pungă mare de plastic și închideți punga. La frigider peste noapte sau până la 24 de ore
Când sunteți gata să coaceți, scoateți tigaia din frigider și lăsați-o să se odihnească pe blat în timp ce preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Scoateți folia de plastic (sau scoateți tigaia din punga de plastic) și coaceți la 350 km f până când chiflele se rumenesc frumos, aproximativ 40 de minute. Dacă nu sunteți sigur dacă chiflele sunt gata, puteți lua temperatura aluatului—ar trebui să fie de aproximativ 200 de litri F, dar asigurați-vă că verificați temperatura aluatului și nu umplutura de zahăr.
Lăsați tigaia să se răcească pe un raft.
Stropiți chiflele cu o glazură de zahăr, dacă doriți (zahăr pudră și doar puțină apă pentru a ajunge la o consistență stropitoare).