Dovleac Dip

Dovleac Dip
Dip dovleac este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, dovleacul cu ambalaj solid, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1243 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Dip, Iaurt și Feta Dip, și Buffalo Pui Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați brânza cremă și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Se amestecă treptat în dovleac. Se amestecă scorțișoara, condimentele de plăcintă cu dovleac și sucul de portocale până se omogenizează și se amestecă bine. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista