Dovleac de nucă cu glazură de unt de portocale

Butternut Squash cu glazură de unt de portocale ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 152 calorii. 14 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, dovlecei de nucă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă cu glazură de unt de portocale, Dovlecel Cu Mandarină Și Glazură De Salvie, și Napi prăjiți și dovlecei cu glazură cu cinci condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în sus, în vasul de copt.
Acoperiți cu folie; coaceți 45 de minute.
Se presară cu sare. Într-un castron mic, amestecați untul, marmelada, scorțișoara și nucșoara; periați peste dovlecei.
Coaceți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când este glazurat și fraged.