Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir
Persan umplute găluște Squash cu petale de trandafir este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 409 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, ceapă, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir, Mango Marinat Cu Petale De Trandafir, și Salată De Fructe Proaspete Cu Petale De Trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați cu grijă partea superioară a fiecărui dovleac și puneți-l deoparte. Verificați fundul pentru a vedea dacă sunt la nivel. Dacă nu, tăiați suficient, astfel încât să stea constant. Scoateți semințele și așezați dovleceii într-un vas de copt cu ulei. Frecați-le în interior și în exterior cu ulei de măsline până când sunt bine acoperite și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați 4 linguri de ulei de măsline, urmate de ceapă și saut până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați usturoiul, orezul, nucile, arpașele, cireșele, caisele și petalele de trandafir. Se amestecă bine și se continuă gătitul timp de 5 minute, adăugând puțină apă dacă amestecul este uscat. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Umpleți fiecare dovleac cu umplutură și înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cuțit De Toaletă
6
Bateți împreună sucul de portocale, apa de șofran și uleiul rămas și turnați peste dovlecei. Acoperiți bine cu un capac de vas și coaceți timp de 25 de minute, ungând ocazional cu sucul. Descoperiți, Ungeți și coaceți până când dovlecelul este auriu și fraged, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
șofran
Cuțit De Toaletă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Pentru a servi, transferați dovleceii într-un platou și turnați lichidul din vasul de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Se ornează cu petale de trandafir.
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Retipărit cu permisiunea Lucid Food: Cooking for an eco-Conscious Life de Louisa Shafia. Text copyright 2010 de Louisa Shafia. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Louisa Shafia este fondatoarea Lucid Food, o companie ecologică de catering cu sediul în New York. Absolventă a Natural Gourmet Institute, a lucrat la Millennium Restaurant și Roxanne ' s din San Francisco Bay Area și la Aquavit și Pure Food and Wine din New York.