Dovleac de ghindă umplut cu miel și Bulgur

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii de ghindă umpluți cu miel și Bulgur. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 656 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de dovlecei de ghindă, stafide aurii, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Dovlecei Umpluți Cu Bulgur Și Feta, și Squash Ghindă Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați dovleceii de ghindă înjumătățiți în tigaie și împărțiți untul uniform între jumătăți. Prăjiți până când începe să devină moale, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți cât mai mult din dovlecei, păstrând în același timp forma.
Într-un castron, combinați dovleceii scoopați, mielul măcinat, ceapa, bulgurul, chimenul, stafidele aurii și ciupiturile mari atât de sare, cât și de piper. Împărțiți amestecul de carne uniform între jumătățile de dovlecei și puneți-l înapoi în cuptor până când umplutura este complet gătită, aproximativ 30 de minute.
Se servește cu vin roșu deschis și salată verde mare.