Dovleac de ghindă umplut cu miel și Bulgur

Dovleac de ghindă umplut cu miel și Bulgur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii de ghindă umpluți cu miel și Bulgur. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 656 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de dovlecei de ghindă, stafide aurii, miel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Dovlecei Umpluți Cu Bulgur Și Feta, și Squash Ghindă Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați dovleceii de ghindă înjumătățiți în tigaie și împărțiți untul uniform între jumătăți. Prăjiți până când începe să devină moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn SquashAcorn Squash
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți cât mai mult din dovlecei, păstrând în același timp forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Într-un castron, combinați dovleceii scoopați, mielul măcinat, ceapa, bulgurul, chimenul, stafidele aurii și ciupiturile mari atât de sare, cât și de piper. Împărțiți amestecul de carne uniform între jumătățile de dovlecei și puneți-l înapoi în cuptor până când umplutura este complet gătită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Stafide AuriiStafide Aurii
Miel MăcinatMiel Măcinat
BulgurBulgur
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Se servește cu vin roșu deschis și salată verde mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista