Dovleac de ghindă cu unt de salvie dulce Vegan
Dovleacul de ghindă cu unt de salvie dulce Vegan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, margarină fără lactate, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dovleac de ghindă cu salvie dulce " unt, Grătar: Dovleac De Ghindă Cu Asiago Și Salvie, și Dovleac de ghindă cu sos de cremă de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați dovlecelul pregătit tăiat cu fața în jos pe o foaie de copt sau într-un vas de copt.
Coaceți timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Rețineți, dacă îl lăsați tăiat cu fața în jos după ce îl scoateți din cuptor, acesta va continua să se înmoaie și să gătească puțin.În timp ce dovlecelul se coace, puneți margarina într-o cratiță mică la foc mediu-mic până la mediu. Amestecați (Nu constant, ci cu regularitate)și gătiți până când începe să se rumenească, dar nu lăsați – l să ardă (acest lucru a durat aproximativ 10 minute pentru mine-puteți vedea și aceste instrucțiuni mai detaliate pentru rumenirea untului)
Scoateți margarina de pe foc și amestecați mierea (sau alt îndulcitor) și salvia. Lăsați aromele să stea și să se amestece în timp ce dovleceii se răcesc câteva minute.
Tăiați fiecare jumătate de dovlecei în sferturi (așa îmi place să o servesc) și lingurați uniform untul de salvie dulce în secțiunile de dovlecei și serviți.