Dovleac De Ghindă Cu Fructe

Fructe ghindă suc de fructe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr brun, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Încercați Dovleac De Ghindă Cu Fructe, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați o felie mică de la ambele capete de dovlecei, astfel încât jumătățile să stea în poziție verticală.
Tăiați dovleceii în jumătate transversal; aruncați semințele și pulpa stringentă.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Așezați 1 linguriță de unt în centrul fiecărei jumătăți de dovlecei.
Combinați zahărul brun și restul de 8 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Presărați amestecul de zahăr brun uniform în centrul fiecărei jumătăți de dovlecei.
Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.