Dovleac-curcan" Ghoulash " cu fidea chimion ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 897 calorii, 56G de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, smântână, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Fidea Cu Ouă De Chimen, Fidea De Ou În Unt De Chimen, și Tăiței cu varză de Bruxelles, chimen și lămâie + cadou de 100 USD pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți curcanul, boiaua, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sac de etanșare; se agită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Piper
Toată Turcia
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți curcanul din amestecul de condimente (rezervați amestecul de condimente în pungă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
4
Adăugați curcan în oală; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Puneți ceapa și cartofii în pungă cu amestec de condimente. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
6
Adăugați legume în oală; gătiți 5 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați bulion, dovleac, usturoi, frunze de dafin și crenguță de cimbru; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când cartofii încep să se destrame, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cartofi
Dovleac
Usturoi
Bulion
Cimbru
8
Aruncați crenguța de cimbru. Se amestecă 1 lingură de cimbru tocat. Se condimentează tocană cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește. Reîncălziți tocană la foc mediu înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru
Tocană
9
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Scurgeți tăiței; reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați unt și semințe de chimen la tăiței. Aruncați până se topește untul. Împărțiți tăiței între boluri; deasupra cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Paste
Unt
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se presară cu restul de 2 linguri de cimbru tocat.