Dovleac copt cu cârnați și mere
Dovleac copt cu cârnați și mere se prepară în aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 4 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 291 de calorii , 11 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Pentru 1,08 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovleac, măr, ceapă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Taste of Home. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 48% . Acest scor este solid. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare:Paste cu dovleac plăcintar, pesto de cârnați și salvie , Dovleac plăcintar la tavă cu cârnați italieni picanți și Supă de dovleac plăcintar și mere .
Instrucțiuni
Într-un bol mediu, combinați mărul, ceapa, pesmetul, salvia și piperul.
Adăugați cârnații; amestecați bine. Turnați cu lingura în jumătățile de dovleac; așezați-le într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm. Acoperiți și coaceți la 190°C timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz, iar dovleacul este fraged.