Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 273 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, smântână, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac Cheesecake Crumble Pătrate, Dovleac picant sănătos și mere se sfărâmă pătrate, și Pătrate Cu Brânză De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 euro F. Unt Generos 9x9x2-inch tigaie metalică. Tapetați foaia de copt cu pergament. Folosind porniri / opriri, amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Cuptor
2
Adăugați nuci pecan; folosind viraje pornite/oprite, procesați până când nucile sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Nuci
3
Adăugați ovăz; procesați folosind porniri/opriri până când amestecul este umezit, dar nu se aglomerează. Apăsați 3 1/2 cani firimituri pe partea de jos a tigaie pătrat pregătit (nu curățați procesor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați firimiturile rămase pe foaia de copt căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți firimiturile pe foaie până devin aurii, amestecând o dată, aproximativ 12 minute. Firimituri reci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor în timp ce pregătiți umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă toate ingredientele în același procesor până se omogenizează.
2
Întindeți umplutura peste crusta caldă; coaceți până se fixează, uscați în centru și începeți să crească la margini, aproximativ 20 de minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți până când topping seturi și bule la margini, aproximativ 5 minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Presărați firimituri peste topping; apăsați ușor în topping. Capac; se răcește până la rece, aproximativ 2 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.