Două Ton Fudge
Două ton Fudge este un fără gluten rețetă cu 64 de porții. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 82 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți Ghirardelli cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt, Ghirardelli chipsuri clasice, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare sunt Fudge În Două Tonuri, Două Tonuri Fudge Negrese, și Plăcintă Cu Brânză În Două Tonuri.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 8x8x2 inci cu folie, extinzând folia peste marginile tigaiei. Înveliți folia cu spray de gătit antiaderent.
Într-o cratiță mare, combinați chipsurile albe clasice Ghirardelli și laptele condensat îndulcit.
Se încălzește și se amestecă la foc foarte mic până se topește și se omogenizează. Urmăriți cu atenție pentru a evita arderea. Turnați rapid jumătate din amestec în tigaia pregătită.
Se presara cu 1/2 cana de Ghirardelli 60% Cacao chips-uri de copt ciocolata dulce-amar. Se acoperă cu amestecul rămas de chipsuri și lapte condensat.
Se presară cu restul de 1/4 cană de chipsuri dulci.
Lăsați să stea 1 minut pentru a permite chipsurilor să se înmoaie. Rotiți ușor amestecurile împreună cu un cuțit.
Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau până când este ferm. Când fudge este ferm, folosiți folie pentru a-l ridica din tigaie.
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Bucurați-vă imediat, depozitați într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau refrigerați până la 2 săptămâni.