Dorothy ' s Southwest Stuffing-câștigător al concursului de sărbători

Dorothy ' s Southwest Stuffing-câștigător al concursului de sărbători
Dorothy ' s Southwest Stuffing — câștigătorul concursului de vacanță ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură bornbread, pudră de chile, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tort De Înghețată Samoană (Câștigător Al Concursului Marelui Premiu), Tort De Înghețată Drumstick (Câștigător Al Concursului Marelui Premiu), și Sandvișuri Cu Înghețată Crisp De Mure (Câștigătorul Concursului Subcampion) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți umplutura într-un vas de copt uns cu un capac (sau unul care poate fi acoperit strâns cu folie); nu-l împachetați, ci doar lingurați-l ușor. Dacă nu se va potrivi într-un singur fel de mâncare, porționați-l între 2 feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Coaceți la 350 de grade timp de 45-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Servește 8-12, în funcție de pofte și cât mai ai pe masă!Notă de Ingredient: coacăzele sunt ca niște stafide minuscule, întunecate, făcute din struguri Zante fără semințe. Le puteți găsi în culoarul supermarketului cu stafide.Bucătarii notă: nu încercați să gustați această umplutură după ce ați amestecat totul împreună și înainte de coacere, deoarece ierburile și condimentele ar putea avea un gust dur. Cu unele feluri de mâncare, în punctul înainte de a-l coace, îl puteți gusta testați-l pentru a vă asigura că toate condimentele sunt corecte, dar nu cu acesta. Este nevoie de coacere pentru a se căsători cu aceste condimente, așa că, dacă îl gustați în timp ce este încă crud, nu veți obține un test de gust precis.Fotografie de credit: fotografia principală și imaginea de mine oferind umplutura sunt de fermecător fotograf profesionist Michelle Hood. Restul fotografiilor sunt ale mele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
CoacăzeCoacăze
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
StruguriStruguri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Ingrediente

8creveți și cu vene1/4 c. nuci tocate, optional1/4 c. nuci tocate, optional8creveți și cu vene6 căței de usturoi, 4 zdrobiți și ceilalți 2 feliați subțire6 căței de usturoi, 4 zdrobiți și ceilalți 2 feliați subțire8creveți și cu veneroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimiroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimi8creveți și cu veneStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire8creveți și cu venechile pulberechile pulbere8creveți și cu veneporumb galben, alb sau shoepeg proaspăt sau congelat, dezghețatporumb galben, alb sau shoepeg proaspăt sau congelat, dezghețat8creveți și cu veneceapa dulce de Maui sau Vidalia, tocata grosierceapa dulce de Maui sau Vidalia, tocata grosier8creveți și cu venecoacăzecoacăze8creveți și cu veneGarnitură de Ziua RecunoștințeiGarnitură de Ziua Recunoștinței8creveți și cu venerondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice felrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice fel8creveți și cu veneMandrină de masă PdMandrină de masă Pd8creveți și cu venesol salviesol salvie8creveți și cu vene3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore8creveți și cu venecutie de glazură de nucă de cocos și nuci pecancutie de glazură de nucă de cocos și nuci pecan8creveți și cu vene1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)8creveți și cu veneMalibu Times Hoiday Concurs De RețeteMalibu Times Hoiday Concurs De Rețete8creveți și cu veneardei gras roșuardei gras roșu8creveți și cu vene2 linguri crengute de marar proaspat culese2 linguri crengute de marar proaspat culese8creveți și cu veneCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch8creveți și cu veneCoaja de pepene verde murat, 1 borcanCoaja de pepene verde murat, 1 borcan8creveți și cu veneumplutură premiatăumplutură premiată8creveți și cu venecel mai bun umpluturacel mai bun umplutura8creveți și cu veneprimul loc umpluturaprimul loc umplutura8creveți și cu veneprimul premiu umpluturaprimul premiu umplutura8creveți și cu veneprocesează brânză americană, tăiată fâșiiprocesează brânză americană, tăiată fâșii8creveți și cu veneumplutură vegetarianăumplutură vegetariană8creveți și cu veneamestec de umplutură de pâine bornbreadamestec de umplutură de pâine bornbread8creveți și cu veneamestec de umplutură de porumbamestec de umplutură de porumb8creveți și cu venecoacecoace8creveți și cu veneZiua RecunostinteiZiua Recunostintei
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista