Doritos Consommulco cu creveți, porumb afumat și Cilantro
Doritos Consomm cca cu creveți, porumb afumat și Cilantro este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 4,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 249g de grăsime, și un total de 2385 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de doritos ranch cool, creveți, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de creveți, porumb și Avocado cu vinetă de coriandru-lime, Taco de creveți Popcorn cu Salsan de porumb și sos de lămâie Cilantro, și Prosciutto Consomme cu creveți și șuncă-ouă pocate.
Instrucțiuni
Combinați Doritos cu 8 căni de apă într-o oală mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, zdrobind Doritos cu o lingură de lemn până când amestecul pare moale.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 30 de minute.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mare.
Turnați amestecul în strecurătoare și împingeți lichidul cu o ladă; Aruncați conținutul strecurătorului. Ar trebui să aveți aproximativ 4 1/2 căni de supă lichidă groasă"."Ștergeți oala, întoarceți supa la ea și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, așezați restul de 2 căni de apă într-un castron mic și presărați gelatina pe suprafața apei.Când supa fierbe, scoateți-o de pe foc, adăugați amestecul gelatină-apă și amestecați până când gelatina se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Se lasă să se răcească 1 oră la temperatura camerei.
Așezați vasul în congelator până când lichidul este solid, cel puțin 6 ore sau peste noapte.Tapetați o strecurătoare cu 2 straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un castron mare; pune deoparte.Rulați apă fierbinte de la robinet pe exteriorul oalei până când blocul de supă înghețat se slăbește din lateral.
Transferați blocul de supă în strecurătoarea căptușită cu pânză de brânză. (Poate fi necesar să-l rupeți în mai multe bucăți.) Lăsați vasul și strecurătorul la temperatura camerei, astfel încât lichidul de topire din supa congelată să se scurgă prin strecurătoare, aproximativ 1 zi. (Gelatina va prinde toate particulele din pânză de brânză, iar lichidul rezultat va fi un lichid limpede cu aromă de Doritos.) Aruncați conținutul strecurătorului.
Puneți porumbul, apa și boia afumată într-o cratiță mică și dați la fiert.
Scurgeți porumbul printr-o strecurătoare și lăsați-l deoparte.Condimentați ușor creveții cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Adăugați creveții și căutați până la fiert, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un prosop de hârtie căptușit plate.To serviți, împărțiți creveții în patru boluri de supă. Umpleți bolurile cu consommul cald, apoi împărțiți porumbul între boluri.
Se ornează cu coriandru și se servește imediat.