Dopiaza dovleac, spanac si fasole neagra
Dopiaza de dovleac, spanac și fasole neagră durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 4.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii pur și simplu, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. 26 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Încercați Butternut squash și fasole neagră dopiaza, Salată de fasole neagră și spanac, și Salată De Spanac De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Aruncați jumătate de ceapă în 1 lingură de ulei, apoi prăjiți timp de 15-20 de minute, până când sunt crocante și aurii.
Între timp, prăjiți ceapa rămasă în ulei până devine ușor aurie.
Adăugați usturoiul și condimentele; gatiti 1 min.
Adăugați dovleacul, amestecați Roșia pură și 425 ml apă clocotită, apoi reveniți la fierbere. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 15 minute, apoi se amestecă fasolea. Gatiti inca 5 minute.
Puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste un ibric cu apă clocotită până se ofilește. Apăsați cu o lingură de lemn pentru a îndepărta excesul de apă, apoi tocați aproximativ. Se amestecă în curry, apoi se încălzește.
Se servește împrăștiat cu ceapa prăjită crocantă.