Doar O Altă Plăcintă Cu Oală De Curcan
Doar o altă plăcintă cu oală de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 514 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, produse de patiserie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Desfaceți crustele de plăcintă și aliniați un vas de plăcintă de 9 inci cu 1 crustă. Puneți deoparte cealaltă crustă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți ceapa, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă cimbru, oregano, sare și piper negru, apoi se adaugă legumele amestecate și se combină.
Așezați amestecul de legume în vasul de plăcintă pregătit.
Într-o cratiță la foc mediu, bateți smântâna, laptele și amidonul de porumb împreună până se omogenizează, apoi aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți amestecul de cremă până se îngroașă, aproximativ 1 minut; turnați sosul peste legumele din vasul de plăcintă. Aranjați carnea de curcan peste sos și legume, apoi acoperiți plăcinta cu crusta rezervată. Strângeți cele două cruste împreună în jurul marginii vasului de plăcintă cu o furculiță și trageți mai multe găuri în partea superioară a plăcintei.
Întindeți untul peste crusta de sus. Acoperiți plăcinta cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 50 de minute.
Scoateți folia din plăcintă cu aproximativ 20 de minute înainte de sfârșitul timpului de coacere pentru a lăsa crusta să se rumenească.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.