Do-Ahead Usturoi Piure De Cartofi

Do-Ahead Usturoi Piure De Cartofi
Do-Ahead usturoi piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 269 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Cap la magazin și ridica unt, strop de piper, frișcă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Do-Ahead Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, amestecați cartofii și usturoiul; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic acoperit 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Se agită tigaia cu cartofi la foc mic pentru a se usca. Mash cartofi și usturoi în tigaie cu masher de cartofi sau mixer electric până când nu rămân cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Masher De CartofiMasher De Cartofi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În cratița de 1 litru, încălziți laptele, frișca, untul, sarea și piperul la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când untul este topit; rezervați și refrigerați 1/4 cană amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați amestecul de lapte rămas în cantități mici la cartofi, zdrobind după fiecare adăugare, până când cartofii sunt ușori și pufoși. (Cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Ungeți caserola de 2 litri. Puneți cartofii în caserolă; acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se toarnă amestecul de lapte rezervat peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când este fierbinte. Se amestecă cartofii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista