Dl Softee-Stil Vanilie Fasole Moale Servi

Servirea moale a fasolei de vanilie în stil Softee ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,58 USD pe porție. O porție conține 925 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare kosher, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Iaurt Congelat Cu Fasole De Vanilie Grecească {Stil De Servire Moale}, Afine Vanilie Banana Moale Servi Voo, și Iaurt Înghețat Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată {Stil De Servire Moale} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 1/4 cană jumătate și jumătate într-un castron mic și 2 linguri în altul. Folosiți o furculiță pentru a bate amidonul de porumb în primul bol până când nu rămân bulgări și presărați gelatină în al doilea bol.
Adăugați jumătate și jumătate rămase într-o cratiță împreună cu fasole de vanilie, zahăr și sare. Aduceți într-un castron, apoi opriți focul, acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de o oră.
Îndepărtați boabele de vanilie (rezervând pentru o altă utilizare) și amestecați în suspensie de amidon de porumb.
Încălziți lactatele la foc mediu, amestecând frecvent, până când se formează o cremă și un deget glisat lasă o linie curată. Opriți focul, gustați pentru condimente, apoi amestecați amestecul de Scotch și gelatină.
Bateți până când gelatina se dizolvă complet.
Transferați într-un recipient etanș pentru a se răci, de patru ore până peste noapte. Crema se va așeza într-un gel clătinat.
Se amestecă într-un aparat de înghețată până când înghețata are textura de servire moale și nu este deloc curgătoare. Mâncați imediat sau răciți în congelator într-un recipient etanș. Pentru a recâștiga textura moale de servire, lăsați înghețata să se dezghețe până la punctul de a se topi după îngheț.