Divinitatea mamei

Divinitatea mamei
Divinitatea mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 549 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, vanilie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Divinitate, Divinitate, și Divinitate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea la foc mediu, amestecați zahărul, siropul de porumb și apa. Se amestecă numai până se dizolvă zahărul. Nu amestecați după acest punct. Gatiti amestecul de sirop pana ajunge la 250 de grade F pe un termometru cu bomboane, aducandu-l intr-o etapa cu bile dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
În timp ce siropul se gătește, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Odată ce amestecul de zahăr atinge 250 de grade F, turnați cu grijă un flux lent constant de sirop în albusurile bătute rigid, bătând constant la viteză mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Adăugați vanilia și continuați să bateți până când amestecul își păstrează forma, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4
Folosind 2 linguri, aruncați divinitatea pe hârtie cerată, folosind 1 lingură pentru a împinge bomboanele de pe cealaltă. Acest lucru poate necesita puțină practică, deoarece tehnica este de a răsuci lingura de împingere, făcând bomboanele să arate ca vârful unei înghețate moi. Dacă bomboanele devin prea rigide, adăugați câteva picături de apă fierbinte. Va trebui să lucrați rapid atunci când faceți acest tip de bomboane. După ce lingurați zahărul gătit și nucile pe hârtia cerată, ați terminat. Răciți bomboanele pe rafturi complet. Le puteți păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista