Divinitatea mamei
Divinitatea mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 549 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, vanilie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Divinitate, Divinitate, și Divinitate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea la foc mediu, amestecați zahărul, siropul de porumb și apa. Se amestecă numai până se dizolvă zahărul. Nu amestecați după acest punct. Gatiti amestecul de sirop pana ajunge la 250 de grade F pe un termometru cu bomboane, aducandu-l intr-o etapa cu bile dure.
În timp ce siropul se gătește, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Odată ce amestecul de zahăr atinge 250 de grade F, turnați cu grijă un flux lent constant de sirop în albusurile bătute rigid, bătând constant la viteză mare.
Adăugați vanilia și continuați să bateți până când amestecul își păstrează forma, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile pecan.
Folosind 2 linguri, aruncați divinitatea pe hârtie cerată, folosind 1 lingură pentru a împinge bomboanele de pe cealaltă. Acest lucru poate necesita puțină practică, deoarece tehnica este de a răsuci lingura de împingere, făcând bomboanele să arate ca vârful unei înghețate moi. Dacă bomboanele devin prea rigide, adăugați câteva picături de apă fierbinte. Va trebui să lucrați rapid atunci când faceți acest tip de bomboane. După ce lingurați zahărul gătit și nucile pe hârtia cerată, ați terminat. Răciți bomboanele pe rafturi complet. Le puteți păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.