Dip ușor de Crab și hrean
Crabul ușor și hreanul necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână carne de crab, cremă de brânză, hrean și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Frigarui de friptură Fajita în baie de hrean, Anghinare Crab Dip, și Hrean Crab Dip pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.