Dip Taco La Cuptor
Rețeta de copt Taco Dip este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 281 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 70 de fani. Un amestec de cremă de brânză, carne de vită măcinată, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Pâine Cu Spanac La Cuptor, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Placinta Taco Usor La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Întindeți crema de brânză într-un strat uniform în fundul unui vas de copt de 8x8 inci.
Gatiti si amestecati carnea de vita intr-o tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste si se fierbe, 5 pana la 10 minute.
Adăugați apă și amestec de condimente taco; se amestecă. Se fierbe până se evaporă cea mai mare parte a lichidului, 3 până la 5 minute.
Întindeți amestecul de carne peste crema de brânză din vasul de copt.
Se toarnă salsa peste amestecul de carne. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Coaceți dip taco în cuptorul preîncălzit până când barbotare și brânză este topit, aproximativ 20 de minute.