Dip Taco La Cuptor

Dip Taco La Cuptor
Rețeta de copt Taco Dip este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 281 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 70 de fani. Un amestec de cremă de brânză, carne de vită măcinată, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Pâine Cu Spanac La Cuptor, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Placinta Taco Usor La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți crema de brânză într-un strat uniform în fundul unui vas de copt de 8x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Gatiti si amestecati carnea de vita intr-o tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste si se fierbe, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați apă și amestec de condimente taco; se amestecă. Se fierbe până se evaporă cea mai mare parte a lichidului, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
ApăApă
5
Întindeți amestecul de carne peste crema de brânză din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă salsa peste amestecul de carne. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
7
Coaceți dip taco în cuptorul preîncălzit până când barbotare și brânză este topit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista