Dip De Porumb Mexican

Dip De Porumb Mexican
Dip porumb Mexican ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 16. 26 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ardei iute, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bacon Ranch Porumb Dip, Dip De Porumb Mexican, și Porumb Mexican pe știulete.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista