Dip De Năut Afumat
Smoky Dip năut ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper cayenne, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Supă De Năut Fumuriu.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți nautul cu 3 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Se scurge bine năutul și se usucă.
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți semințele de chimen la foc moderat, agitând tigaia până când sunt ușor prăjite, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente sau cafea și se lasă să se răcească, apoi se macină până la o pulbere fină.
Într-un robot de bucătărie, combinați nautul cu usturoiul, sucul de lămâie, chimenul, pimentn și ardeiul cayenne și pulsați până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați cele 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și uleiul de măsline de lămâie într-un flux lent și constant și piure până când scufundarea de naut este foarte netedă. Condimentează scufundarea cu sare, apoi răzuiește-o într-un castron puțin adânc.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, presărați coriandru și serviți cu pâine la grătar sau pita.