Dip de linte și mazăre divizată cu Naan de usturoi prăjit

Dip de linte și mazăre divizată cu Naan de usturoi prăjit
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Lintea și mazărea divizată cu Naan de usturoi prăjit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de usturoi, chimen măcinat, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Încercați usturoi naan, cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, Dip De Linte Cu Usturoi Prăjit, și Supă de linte și usturoi prăjit cu friptură arsă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Strângeți pulpa din capul de usturoi prăjit într-un mic robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați ulei, chimen, cayenne, coajă de lămâie și sare și piper și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Întindeți amestecul de usturoi uniform peste naan, așezați-l pe o foaie de copt și coaceți până când este încălzit și ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ardei ArbolArdei Arbol
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și presărați coriandru sau pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în bucăți și serviți cald cu lintea și înmuiați mazărea despicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LinteLinte
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
7
Gatiti lintea si mazarea despicata intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgere.
9
Încălziți 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
11
Adăugați turmeric și chimen și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
ChimenChimen
12
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
13
Adăugați linte fierte și mazăre despicată, coriandru, suc de lămâie, praf de chili și restul de 3 linguri de ulei. Procesați până la neted. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Linte FierteLinte Fierte
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista