Dip De Fasole Neagră

Black Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 88 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți fasole, sare, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Rețete similare sunt Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, zdrobiți fasolea cu o furculiță.
Combinați sosul de salată, smântâna, ardeii iute verzi, coriandrul, pudra de chili, pudra de usturoi și sosul de ardei iute. Se amestecă bine. Se da la frigider 30 de minute.
Se servește cu chipsurile de tortilla coapte.
Pulverizați ușor tortilele cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare.
Coaceți până când sunt crocante și ușor rumenite.