Dip de fasole Lima (Salsa di Fagioli)

Lima Bean Dip (Salsa di Fagioli) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 110 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante), Cum se gătește: Sigarillas (fasole înaripată), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, și Paste Cu Fasole De Afine Fagioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita 10 minute sau pana cand este foarte frageda.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Așezați semințele de susan într-un blender; procesați până la măcinat fin.
Adăugați sucul și ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.
Adăugați fasole și 1/2 cană de lichid rezervat;procesați până aproape neted, răzuind ocazional părțile blenderului.