Dip de ardei roșu prăjit al lui Sarah
Dip ardei roșu prăjit Sarah ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Un amestec de piper cayenne, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt și fierbeți pe raftul superior al cuptorului, folosind clești pentru a-i întoarce pe măsură ce fiecare parte se înnegrește.
Așezați ardeii înnegriți într-o pungă de plastic, legată lejer cu puțin aer în interior, timp de 15 minute.
Scoateți tulpinile și curățați ardeii. Aruncați miezurile și semințele.
Tăiați ardeii în fâșii largi.
Adăugați ardeii, pasta de roșii, maioneza, smântâna, oțetul, usturoiul și ardeiul cayenne în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până aproape neted, de 7 sau 8 ori. Sare după gust, dacă este necesar.
Dați la frigider până când este gata de servit.