Spanacul de anghinare este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, fulgi de ardei și alte condimente după dorință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare și adăugați cele 2 căni de ceapă tocată. Gatiti aproximativ 7 minute la foc mediu pana cand ceapa este translucida.2a. între timp, într-un robot de bucătărie, procesați pâinea în firimituri cu 1 linguriță pământ echilibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și puneți deoparte. Omiteți acest pas dacă utilizați firimituri de pâine prefabricate.2B. acum procesați fasolea Navy scursă și clătită, 1/4 cană de apă, 2 lingurițe de drojdie nutritivă, 1 linguriță sare kosher, busuioc și fulgi de ardei roșu.*Dacă nu aveți un robot de bucătărie, probabil că puteți zdrobi amestecul manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fasole Marină
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și gătiți încă câteva minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați în tigaie cele 4 căni de spanac ambalat și inimi de anghinare tocate și încălziți până când spanacul este ofilit la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați amestecul procesat de fasole marină în tigaie și amestecați până se combină. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă 3/4 din firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fasole Marină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă într-un vas sigur pentru cuptor (am folosit un vas Pyrex de 4 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se presară restul de pesmet (și brânză, dacă se dorește) și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Gatiti, acoperit, la cuptor la 204° timp de 20 de minute. Acum scoateți capacul foliei și gătiți încă 10-15 minute urmărind îndeaproape pentru a nu arde. Face 2,5-3 căni. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute și apoi se servește imediat cu chipsuri și biscuiți rezistenți.