Dip De Anghinare Cu Spanac

Dip De Anghinare Cu Spanac
Spanacul de anghinare este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, fulgi de ardei și alte condimente după dorință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare și adăugați cele 2 căni de ceapă tocată. Gatiti aproximativ 7 minute la foc mediu pana cand ceapa este translucida.2a. între timp, într-un robot de bucătărie, procesați pâinea în firimituri cu 1 linguriță pământ echilibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți și puneți deoparte. Omiteți acest pas dacă utilizați firimituri de pâine prefabricate.2B. acum procesați fasolea Navy scursă și clătită, 1/4 cană de apă, 2 lingurițe de drojdie nutritivă, 1 linguriță sare kosher, busuioc și fulgi de ardei roșu.*Dacă nu aveți un robot de bucătărie, probabil că puteți zdrobi amestecul manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fasole MarinăFasole Marină
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și gătiți încă câteva minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați în tigaie cele 4 căni de spanac ambalat și inimi de anghinare tocate și încălziți până când spanacul este ofilit la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați amestecul procesat de fasole marină în tigaie și amestecați până se combină. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă 3/4 din firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fasole MarinăFasole Marină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă într-un vas sigur pentru cuptor (am folosit un vas Pyrex de 4 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se presară restul de pesmet (și brânză, dacă se dorește) și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Gatiti, acoperit, la cuptor la 204° timp de 20 de minute. Acum scoateți capacul foliei și gătiți încă 10-15 minute urmărind îndeaproape pentru a nu arde. Face 2,5-3 căni. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute și apoi se servește imediat cu chipsuri și biscuiți rezistenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista