Dip De Anghinare Cu Spanac

Dip De Anghinare Cu Spanac
Spanacul de anghinare este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, fulgi de ardei și alte condimente după dorință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare și adăugați cele 2 căni de ceapă tocată. Gatiti aproximativ 7 minute la foc mediu pana cand ceapa este translucida.2a. între timp, într-un robot de bucătărie, procesați pâinea în firimituri cu 1 linguriță pământ echilibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți și puneți deoparte. Omiteți acest pas dacă utilizați firimituri de pâine prefabricate.2B. acum procesați fasolea Navy scursă și clătită, 1/4 cană de apă, 2 lingurițe de drojdie nutritivă, 1 linguriță sare kosher, busuioc și fulgi de ardei roșu.*Dacă nu aveți un robot de bucătărie, probabil că puteți zdrobi amestecul manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fasole MarinăFasole Marină
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și gătiți încă câteva minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați în tigaie cele 4 căni de spanac ambalat și inimi de anghinare tocate și încălziți până când spanacul este ofilit la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați amestecul procesat de fasole marină în tigaie și amestecați până se combină. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă 3/4 din firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fasole MarinăFasole Marină
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă într-un vas sigur pentru cuptor (am folosit un vas Pyrex de 4 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se presară restul de pesmet (și brânză, dacă se dorește) și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Gatiti, acoperit, la cuptor la 204° timp de 20 de minute. Acum scoateți capacul foliei și gătiți încă 10-15 minute urmărind îndeaproape pentru a nu arde. Face 2,5-3 căni. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute și apoi se servește imediat cu chipsuri și biscuiți rezistenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista