Dip Cu Brânză De Spanac

Dip Cu Brânză De Spanac
Spanac Dip brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 16 și costă 86 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, chipsuri de tortilla, amestec de brânză mexicană și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanac Și Brânză Dip, Rețetă De Baie Cu Brânză De Spanac, și Patru Brânză Spanac Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, salsa, spanacul și 1 cană de amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Răspândit într-un ungreased 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista