Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos)
Dintr-o casă de țară poloneză tocană de vânător bucătărie (Bigos) este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,47 USD pe porție. O porție conține 612 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, umăr de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Bigos polonez / tocană de vânător, Bigos (tocană de vânător polonez), și Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți varza murată, puneți-o într-o cratiță medie și adăugați 2 căni (480 ml) de apă și bucăți de slănină. Acoperiți și fierbeți la foc mediu timp de 20 de minute sau mai mult, până când varza murată este foarte fragedă și slănina este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Între timp, puneți varza proaspătă și ciupercile uscate într-o cratiță mare separată, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Continuați să fierbeți până când varza este fragedă, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Clătiți toată carnea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți făina într-un castron puțin adânc și aruncați carnea pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu într-o oală de tocană suficient de mare pentru a ține toată carnea și legumele. Gatiti ceapa pana se inmoaie, scoateti-o cu o lingura cu fante si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală și rumeniți ușor carnea, în loturi, la foc mediu, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, transferând carnea pe o farfurie când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Când toată carnea s-a rumenit, ridicați focul la mare, turnați vinul și fierbeți scurt, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Întoarceți carnea și toate sucurile sale de odihnă înapoi în oală și adăugați ceapa, kielbasa, prunele, varza și amestecul de varză murată și slănină, împreună cu apa de gătit. Sare generos, adăugați mai multe măcinări de piper și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Kielbasa
Rețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prune Uscate
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Reduceți focul, acoperiți oala cu capacul ușor îndoit și fierbeți la foc foarte mic timp de 2 până la 3 ore bune, până când carnea se destramă și bulionul este bogat și maro. Amestecați tocanita ocazional și asigurați-vă că lichidul nu se evaporă prea repede (adăugați o cantitate mică de apă atunci când este necesar). Unora le place un bigos apos, dar considerăm că cel mai gustos rezultat este ca varza murată, varza și carnea să fie practic topite împreună, cu suficient sos pentru a menține totul umed, dar nu atât de mult încât să plutească oricare dintre ingrediente, ca într-o tocană mai tradițională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Rețetă De Pizzocheri
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Serviți într-o caserolă mare cu o lingură mare și felii groase de pâine țărănească întunecată. Desigur, veți avea nevoie de ustensile, dar distracția este să loviți bigosul și sucurile sale pe pâine. Bigos durează pentru totdeauna, și devine mai bine cu timpul. Unul dintre prietenii Annei face în mod obișnuit acest lucru miercuri pentru a servi sâmbătă seara și jură că se îmbunătățește în fiecare zi.