Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz

Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz
Dintr-o casă de țară poloneză Barszcz bucătărie este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, ceapă, porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine, Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos), și Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sfecla, oasele, morcovul, păstârnacul, ceapa, prazul, rădăcina de țelină, ciupercile, 8 căței de usturoi, frunza de dafin, maghiranul, boabele de piper (dacă se utilizează) și apa într-un vas mare și aduceți la fierbere. (Ar trebui să existe suficientă apă pentru a acoperi celelalte ingrediente.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
TelinaTelina
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MaghiranMaghiran
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Îndepărtați orice spumă care s-a ridicat în partea de sus, acoperiți și reduceți focul. Se fierbe ușor până când carnea cade de pe oase și legumele sunt foarte moi, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Strecurați supa printr-o strecurătoare, apăsând solidele pentru a extrage toate lichidele. Gust: dacă este prea apos, apoi se fierbe în jos, neacoperit, pentru încă 30 de minute sau cam asa ceva. Dacă pare prea dens, adăugați apă. Când supa este gata, amestecați sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper și, dacă vrei, mai mult maghiran uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maghiran UscatMaghiran Uscat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
De asemenea, s-ar putea să vă întrebați în acest moment dacă supa are nevoie de și mai mult usturoi, caz în care curățați încă câțiva căței, zdrobiți-i cu o presă de usturoi sau cu partea plată a unui cuțit, aruncați-i și fierbeți timp de un minut sau două. Asigurați-vă că nu cad în vasul nimănui atunci când serviți (cu excepția cazului în care, la fel ca Anne, persoanei îi plac cățelele de usturoi fierte). Aroma ar trebui să fie ușor acră și usturoi, dar cu acel indiciu de dulceață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Serviți limpede, foarte fierbinte, în boluri mici sau chiar căni de ceai mari, pe care le puteți ridica și bea. Dacă îl preferi pe al tău roz aprins, apoi serviți în farfurii mari de supă cu o lingură de smântână sau iaurt simplu căzut în fiecare. Acest lucru se păstrează la frigider (acoperit) zile întregi și, într-adevăr, crește ușor mai Tanger cu timpul, așa se presupune că este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista