Dingle Pie

Dingle Pie
Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 763 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare, picior; păstrați oasele, oul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte Dingle, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: 2 cutii, 6 cm (15 cm) în diametru, 1 1/2 cm (4 cm)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Stoc: dacă nu este disponibil stoc, puneți oasele, morcovii, ceapa, țelina și garni de buchet într-o cratiță. Acoperiți cu apă rece și fierbeți timp de 3 până la 4 ore pentru a face un stoc. Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Tăiați toată grăsimea excedentară departe de carne și apoi tăiați carnea în bucăți mici, îngrijite, de dimensiunea unei mici bucăți de zahăr. Redați resturile de grăsime într-o cratiță fierbinte și largă până când grăsimea se redă. Aruncați piesele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Tăiați legumele în zaruri puțin mai mici și aruncați-le în grăsime, lăsându-le să gătească timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Scoateți legumele și aruncați carnea în grăsimea rămasă la foc mare până când culoarea devine maro intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Încălziți semințele de chimen la cuptor pentru câteva minute și zdrobiți ușor. Amestecați făina și semințele de chimen în carne. Gatiti usor timp de 2 minute si adaugati treptat stocul. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se adaugă înapoi legumele, se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se lasă la foc mic, acoperit. Dacă folosiți miel tânăr, 30 de minute vor fi suficiente; un animal mai în vârstă poate dura până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Patiserie: între timp, faceți patiseria. Cerneti faina si sarea intr-un bol de amestecare si faceti o fantana in centru. Tăiați untul, puneți-l într-o cratiță cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se toarnă lichidul dintr-o dată în făină și se amestecă rapid; bate până se omogenizează. La început, patiseria va fi prea moale pentru a fi manipulată, dar imediat ce se răcește, poate fi rulată la 1/3 până la 1/4 inci (2,5 până la 5 milimetri) grosime, pentru a se potrivi celor 2 cutii. Patiseria poate fi făcută în plăcinte individuale sau 1 plăcintă mare. Păstrați înapoi 1/3 din patiserie pentru capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Umpleți conservele căptușite cu patiserie cu amestecul de carne care ar trebui să fie aproape, dar nu destul de gătit și răcit puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Ungeți marginile patiseriei cu apa și spălarea ouălor și puneți capacele de patiserie, ciupindu-le strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Întindeți garniturile pentru a face frunze de patiserie sau răsuciri pentru a decora vârfurile plăcintelor. Face o gaură în centru, perie capacul cu ou-spălare și apoi ou-se spală decor, de asemenea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți plăcintele timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Serviți cu o salată verde bună.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 29 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista