Dingle Pie
Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 763 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare, picior; păstrați oasele, oul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte Dingle, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: 2 cutii, 6 cm (15 cm) în diametru, 1 1/2 cm (4 cm)
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Stoc: dacă nu este disponibil stoc, puneți oasele, morcovii, ceapa, țelina și garni de buchet într-o cratiță. Acoperiți cu apă rece și fierbeți timp de 3 până la 4 ore pentru a face un stoc. Se strecoară și se lasă deoparte.
Tăiați toată grăsimea excedentară departe de carne și apoi tăiați carnea în bucăți mici, îngrijite, de dimensiunea unei mici bucăți de zahăr. Redați resturile de grăsime într-o cratiță fierbinte și largă până când grăsimea se redă. Aruncați piesele.
Tăiați legumele în zaruri puțin mai mici și aruncați-le în grăsime, lăsându-le să gătească timp de 3 până la 4 minute.
Scoateți legumele și aruncați carnea în grăsimea rămasă la foc mare până când culoarea devine maro intens.
Încălziți semințele de chimen la cuptor pentru câteva minute și zdrobiți ușor. Amestecați făina și semințele de chimen în carne. Gatiti usor timp de 2 minute si adaugati treptat stocul. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional.
Se adaugă înapoi legumele, se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se lasă la foc mic, acoperit. Dacă folosiți miel tânăr, 30 de minute vor fi suficiente; un animal mai în vârstă poate dura până la 1 oră.
Patiserie: între timp, faceți patiseria. Cerneti faina si sarea intr-un bol de amestecare si faceti o fantana in centru. Tăiați untul, puneți-l într-o cratiță cu apă și aduceți la fierbere.
Se toarnă lichidul dintr-o dată în făină și se amestecă rapid; bate până se omogenizează. La început, patiseria va fi prea moale pentru a fi manipulată, dar imediat ce se răcește, poate fi rulată la 1/3 până la 1/4 inci (2,5 până la 5 milimetri) grosime, pentru a se potrivi celor 2 cutii. Patiseria poate fi făcută în plăcinte individuale sau 1 plăcintă mare. Păstrați înapoi 1/3 din patiserie pentru capace.
Umpleți conservele căptușite cu patiserie cu amestecul de carne care ar trebui să fie aproape, dar nu destul de gătit și răcit puțin.
Ungeți marginile patiseriei cu apa și spălarea ouălor și puneți capacele de patiserie, ciupindu-le strâns.
Întindeți garniturile pentru a face frunze de patiserie sau răsuciri pentru a decora vârfurile plăcintelor. Face o gaură în centru, perie capacul cu ou-spălare și apoi ou-se spală decor, de asemenea.
Coaceți plăcintele timp de 40 de minute.
Serviți cu o salată verde bună.