Dincolo-Comparați Varza De Bruxelles

Nevoie de un garnitură fără lactate? Dincolo-comparați varza de Bruxelles ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 8. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți slănină premium appleton farms, sare iodată stonemill essentials, piper măcinat stonemill essentials și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Dincolo-Comparați Varza De Bruxelles, Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), și Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți un vas de copt pătrat cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de brioșă de porumb conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă porumbul dezghețat în aluat.
Coaceți timp de 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Gatiti baconul pana cand este crocant. Rezervați picăturile de slănină. Zdrobiți slănina odată rece.
Așezați varza de Bruxelles pe o foaie de copt și aruncați cu picături de slănină, sare, piper și nucșoară. Prăjiți 15-20 de minute.
Rupeți brioșele de porumb în bucăți de mărimea mușcăturii și așezați-le pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 12-15 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant.
Între timp, adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu-mare până se caramelizează.
Chiar înainte de servire, aruncați varza de Bruxelles cu 3/4 din slănina sfărâmată, ceapa caramelizată și firimiturile de brioșă de porumb. Dacă doriți, utilizați stocul de pui pentru a umezi amestecul.
Se toarnă într-un bol de servire și se ornează cu slănina rămasă sfărâmată.