Dilly Biscuit Squares
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Dilly Biscuit Squares. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Mergeți la magazin și luați lapte, shortening, iarbă de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut, de asemenea, pătrate de biscuiți cu ton, pătrate de biscuiți cu ceapă afumată și pătrate de biscuiți de cartofi dulci glazurate.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, zahărul și sarea. Se amestecă brânza.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se umezește.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata.
Întindeți într-un pătrat de 3/4 inchi grosime.
Puneți la o distanță de 1/8 inch pe o foaie de copt neunsă.
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Combinați ingredientele untului de mărar; ungeți biscuiții fierbinți.
Serviți cald. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.