Dill Havarti-Aperitive De Creveți

Dill Havarti-Aperitive De Creveți
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Dill Havarti-aperitivele de creveți ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 107 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar dijon, buruieni de mărar, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Dill Havarti, Havarti mărar și Bacon Mac N ' Brânză, și Mărar-Havarti Piure De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați felii de pâine în tigaie cu jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă muștarul și mierea; se întinde pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
MiereMiere
5
Tăiați brânza în pătrate de 2 inci. Acoperiți fiecare felie de pâine cu brânză, creveți și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
PâinePâine
6
Se presară cu buruieni de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
7
Coaceți 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista