Dijon-Friptură De Coastă Marinată Cu Vin
Dijon-vin marinat friptură coaste ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,7 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Friptură De Oală Marinată Cu Vin, Vinetă De Vin Roșu Dijon, și Vinetă De Vin Alb Maple Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați vinul și ingredientele rămase; se toarnă peste friptură. Seal bag; marinati in frigider 8 ore, sac de cotitură ocazional.
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, asigurându-vă că nu atinge grăsimea.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Notă: fripturile Rib-eye sunt, de asemenea, ambalate ca fripturi rib.