Diavolul în buzunar

Diavolul în buzunar
Diavolul în buzunar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pitas, castraveți, conserve de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Legume De Buzunar, Plăcinte De Buzunar, și Buzunar Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați curcan; aruncați ușor pentru a acoperi. Capac; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Întindeți 2 linguri de cremă de brânză în fiecare jumătate de pita; umpleți fiecare cu 6 felii de castraveți, 1/2 cană de varză și 1/2 cană de amestec de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
VarzăVarză
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista