Diavoli călare
Diavolii călare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr brun, curmale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înmuiați scobitorii într-un castron cu apă. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron, amestecați sosul de soia și ghimbirul măcinat.
Așezați zahărul brun într-un castron puțin adânc.
Întindeți o dată fără sâmburi, apoi umpleți-o cu o migdale afumate. Înfășurați data cu o jumătate de felie de slănină, fixați-o cu o scobitoare, înmuiați pachetul în amestec de sos de soia, apoi înmuiați-l în zahăr brun.
Așezați curmalele învelite în vasul de copt pregătit. Dacă doriți, presărați puțin mai mult zahăr brun peste mănunchiuri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este maro și crocantă, 15 până la 25 de minute. Se lasă să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire; se servește cald sau la temperatura camerei.