Diavoli călare
Diavolii călare este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei ancho chile, slănină, cafea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Diavoli Călare, Diavoli călare, și Diavoli călare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cafeaua, Kahlua, zahărul, prunele și ardeii chile într-o cratiță mare la foc mare. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent, până când zahărul se dizolvă. Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ingredientele să se absoarbă până când ardeii iute Ancho s-au înmuiat, încă aproximativ 5 minute.
Scurgeți prunele și ardeii iute și lăsați-le deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpinile din ardeii iute Ancho, apoi tăiați o fantă pe partea laterală a fiecărui chile. Deschideți ardeii iute ca o carte, apoi răzuiți și aruncați orice semințe.
Tăiați ardeii iute în 12 benzi de aproximativ 1/2 inch lățime.
Înfășurați fiecare prune într-o fâșie de chile, apoi într-o fâșie de slănină, apoi aranjați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Introduceți foaia de copt în cuptor până când slănina devine crocantă, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și presărați imediat semințele de dovleac tocate. Condimentează după gust cu ardeiul negru.