Diamante Pecan Chewy

Diamante Pecan Chewy
Chewy Pecan Diamonds este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frișcă, zahăr pudră, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pecan Shortbread Diamante, Pecan și diamante de miere, și Diamante Pecan Caramel Sărat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de 13x9x2-inch tava de copt cu folie, lăsând consola de 1 inch pe toate laturile. Folie de unt. Amestecați făina, zahărul pudră, amidonul de porumb și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Adăugați unt și procesați până când amestecul începe să se aglomereze. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Coaceți crusta până se fixează și se deschide auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea în timp ce pregătiți toppingul. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb și untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și amestecul fierbe; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați nuci pecan și smântână; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
3
Se toarnă topping fierbinte peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Coaceți crusta acoperită cu nuci până când caramelul este mai întunecat și bule groase, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați tigaia în raft. Se răcește complet în tigaie (toppingul se va întări).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ridicați folia din tigaie pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit greu, tăiați crusta cu topping de nuci în diamante 1 1/2x1-inch. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista