Chewy Pecan Diamonds este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frișcă, zahăr pudră, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pecan Shortbread Diamante, Pecan și diamante de miere, și Diamante Pecan Caramel Sărat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de 13x9x2-inch tava de copt cu folie, lăsând consola de 1 inch pe toate laturile. Folie de unt. Amestecați făina, zahărul pudră, amidonul de porumb și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Amidon De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Adăugați unt și procesați până când amestecul începe să se aglomereze. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Coaceți crusta până se fixează și se deschide auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați să stea în timp ce pregătiți toppingul. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb și untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și amestecul fierbe; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați nuci pecan și smântână; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci Pecan
Cremă
3
Se toarnă topping fierbinte peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Coaceți crusta acoperită cu nuci până când caramelul este mai întunecat și bule groase, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați tigaia în raft. Se răcește complet în tigaie (toppingul se va întări).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Ridicați folia din tigaie pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit greu, tăiați crusta cu topping de nuci în diamante 1 1/2x1-inch. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.)