Diamante Pecan Chewy
Chewy Pecan Diamonds este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frișcă, zahăr pudră, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pecan Shortbread Diamante, Pecan și diamante de miere, și Diamante Pecan Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de 13x9x2-inch tava de copt cu folie, lăsând consola de 1 inch pe toate laturile. Folie de unt. Amestecați făina, zahărul pudră, amidonul de porumb și sarea în procesor.
Adăugați unt și procesați până când amestecul începe să se aglomereze. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii căptușite cu folie.
Coaceți crusta până se fixează și se deschide auriu, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți toppingul. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb și untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și amestecul fierbe; se fierbe 1 minut.
Adăugați nuci pecan și smântână; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă vanilia.
Se toarnă topping fierbinte peste crusta caldă.
Coaceți crusta acoperită cu nuci până când caramelul este mai întunecat și bule groase, aproximativ 20 de minute.
Transferați tigaia în raft. Se răcește complet în tigaie (toppingul se va întări).
Ridicați folia din tigaie pe placa de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit greu, tăiați crusta cu topping de nuci în diamante 1 1/2x1-inch. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.)