Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dhal Indian cu roșii și vinete. O porție conține 433 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Dacă aveți la îndemână linte, pudră de turmeric, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O Sărbătoare De Toamnă / Dhal De Vinete Afumate, Dhal de linte dulce și acru cu vinete la grătar, și Indian Dhal Shorva-Supă De Linte.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.