Devilish Valentine ' s Cake

Devilish Valentine ' s Cake
Dacă aveți în jur 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, Devilish Valentine ' s Cake ar putea fi un super lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestecul de prăjituri Devil ' s food, bucăți de ciocolată semidulce, topping de înghețată fudge și zmeură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort înger diabolic cu fructe de padure îmbibate cu vin, Ouă Diabolice, și Ou Diabolic.

Instrucțiuni

1
Unge un 9-in. tava de copt în formă de inimă. Tapetați cu hârtie cerată; Ungeți și făinați hârtia. Pune deoparte. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; amestecați bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se inversa pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Întindeți tortul cald cu topping fierbinte de fudge. Aranjați zmeura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
ZmeurăZmeură
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista