Devil ' s Food Cake II

Devil ' s Food Cake II
Devil ' s Food Cake ii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 278 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de scurtare, făină de tort, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Tortul cu mâncare al diavolului, Tortul cu mâncare al diavolului, și Tortul cu mâncare al diavolului.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați tigăi de 2 (9 inch). În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Cerneti impreuna faina, zaharul, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Într-un castron mare, bateți scurtarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină, 1 cană de lapte și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Se amestecă la viteză mică până se umezește făina, apoi se bate la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați ouăle, restul de 1/3 cană de lapte și ciocolata topită. Bateți la viteză medie timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
LapteLapte
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista