Deserturile cu bezea de lămâie sunt o garnitură care servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 199 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați untul, coaja de lămâie, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Deserturi Festive Cu Bezea, Deserturi Cu Bezea De Căpșuni, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-o cratiță mică, combinați 2/3 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă în apă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ou; reveniți la tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc. Amestecați ușor sucul de lămâie. unt și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
4
Se toarnă în patru 6 oz. cupe cu cremă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
5
Într-un castron mic, bateți albușurile și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Întindeți imediat bezea peste amestecul de lămâie, etanșând marginile pe părțile laterale ale cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se coace la 375 CP timp de 5-7 minute sau până se rumenesc.