Desert Venețian Cu Migdale

Desert Venețian Cu Migdale
Desertul venețian de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 27 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 133 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pastă de migdale, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Desert Chinezesc De Migdale, Desert De Migdale Înghețate, și Desert De Migdale Mochan.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul a trei 8-in. vase de copt pătrate. Tapetați cu hârtie cerată și ungeți hârtia; pune deoparte.
2
Așezați pasta de migdale într-un castron mare; rupeți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untul, zahărul, gălbenușurile de ou și extractul; bate pana se omogenizeaza si pufos. Se amestecă făina și sarea. Într-un alt castron, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Se amestecă un sfert din albușuri în aluat, apoi se pliază în albușurile rămase (aluatul va fi rigid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Împărțiți aluatul uniform în trei porții, aproximativ 2/3 cană fiecare. Tentați o porție verde și o porție roz; lăsați porțiunea rămasă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întindeți fiecare porție într-o tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se coace la 350 de euro timp de 13-15 minute sau până când marginile se rumenesc. Inversați imediat pe rafturi de sârmă; îndepărtați hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați un alt suport de sârmă deasupra și întoarceți-l. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Așezați stratul verde pe o bucată mare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Se întinde uniform cu 1/3 cană de conserve de caise. Se acoperă cu strat alb și se întinde cu conservele rămase. Sus cu strat roz. Aduceți plasticul peste straturi. Glisați pe o foaie de copt și așezați o tăietură deasupra pentru a comprima straturile. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
11
Scoateți placa de tăiere și desfaceți desertul.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Întindeți ciocolata topită deasupra; lăsați să stea până se fixează. Cu un cuțit ascuțit, tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Se taie în 2-in. x 5/8-în. baruri. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții27
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista