Desert Ușor De Tiramisu

Desert Ușor De Tiramisu
Reteta desert Tiramisu ușor este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 414 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 152 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, sirop cu aromă de ciocolată, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert Tiramisu bogat și ușor, Tiramisu Toffee Desert, și Desert Tiramisu Congelat.

Instrucțiuni

1
Aranjați felii de tort în partea de jos a vasului de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, tăind felii de tort, dacă este necesar, pentru a acoperi fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Stropiți cafeaua peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
3
Bateți zahărul, siropul de ciocolată și brânza mascarpone într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați frișcă. Bateți cu viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
5
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
6
Se presară cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
7
Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a seta desertul și a amesteca aromele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista