Desert Ușor De Tiramisu
Reteta desert Tiramisu ușor este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 414 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 152 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, sirop cu aromă de ciocolată, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert Tiramisu bogat și ușor, Tiramisu Toffee Desert, și Desert Tiramisu Congelat.
Instrucțiuni
Aranjați felii de tort în partea de jos a vasului de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, tăind felii de tort, dacă este necesar, pentru a acoperi fundul vasului.
Stropiți cafeaua peste tort.
Bateți zahărul, siropul de ciocolată și brânza mascarpone într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați frișcă. Bateți cu viteză medie până când este ușor și pufos.
Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a seta desertul și a amesteca aromele.