Desert Tiramisu bogat și ușor

Desert Tiramisu bogat și ușor
Rețeta desert Tiramisu bogat și ușor este gata în aproximativ 5 ore și 15 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, frișcă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Desert Ușor De Tiramisu, Desert Cu Cheesecake Tiramisu, și Tiramisu Toffee Desert.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Într-o cratiță mică sau într-o cană de măsurare cu 2 căni, încălziți untul și laptele până la abur fierbinte (aproximativ 1 minut la cuptorul cu microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare până la lumină. Bateți treptat în 3/4 cană zahăr granulat; bate 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați făina, praful de copt, sarea, vanilia și amestecul de lapte fierbinte; bate la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. În 1 cană de măsurare, amestecați cafeaua și 1 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuptorCuptor
6
Stropiți peste tortul cald. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
7
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și brânza mascarpone cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Bateți în zahăr pudră și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Într-un castron mare, bateți frișca cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de brânză cremă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Se întinde uniform pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Presărați ciocolată rasă deasupra tortului. Capac; la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. Pentru a servi, tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista