Rețeta desert Tiramisu bogat și ușor este gata în aproximativ 5 ore și 15 minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, frișcă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Desert Ușor De Tiramisu, Desert Cu Cheesecake Tiramisu, și Tiramisu Toffee Desert.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Într-o cratiță mică sau într-o cană de măsurare cu 2 căni, încălziți untul și laptele până la abur fierbinte (aproximativ 1 minut la cuptorul cu microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
Cuptor
Tigaie
2
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare până la lumină. Bateți treptat în 3/4 cană zahăr granulat; bate 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați făina, praful de copt, sarea, vanilia și amestecul de lapte fierbinte; bate la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. În 1 cană de măsurare, amestecați cafeaua și 1 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor
6
Stropiți peste tortul cald. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
7
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și brânza mascarpone cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Bateți în zahăr pudră și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Într-un castron mare, bateți frișca cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de brânză cremă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Se întinde uniform pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Presărați ciocolată rasă deasupra tortului. Capac; la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. Pentru a servi, tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.