Desert Suprem de Brownie cu fructe și nuci
Reteta Supreme de fructe și nuci Brownie desert este gata în aproximativ 3 ore și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12. O porție conține 379 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați ouă, glazură de vanilie bătută, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Suprem Brownie Sundaes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți numai fundul sau tigaia pătrată de 9 inci cu spray de gătit sau scurtare. Puneți 12 cireșe deoparte pentru garnitură.
Îndepărtați tulpinile și tocați grosolan cireșele rămase; pune deoparte.
Puneți nuca de cocos într-un castron mediu.
Presărați 1 lingură de lapte de cocos peste nucă de cocos; amestecați ușor cu furculița pentru a amesteca. Se amestecă migdalele și cireșele tocate; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, ulei, 1/2 cană rezervată suc de cireșe, extract de migdale și ouă cu lingură până la amestecare.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie. Puneți amestecul de nucă de cocos uniform peste aluat. Lingura rămasă jumătate din aluat peste amestecul de nucă de cocos pentru a acoperi.
Coaceți brownies 45 până la 49 de minute sau până când centrul brownies revine când este ușor atins cu degetul. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 2 ore.
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de glazură de nucă de cocos până se omogenizează.
Pentru servirea bucăților, tăiați brownies în 3 rânduri cu 4 rânduri.
Așezați pe farfurii individuale de desert. Lingură glazură peste fiecare porție.
Garnisiți fiecare cu cireșe și migdale suplimentare feliate.