Desert pufos de lamaie
Reteta Desert pufos de lamaie se poate face in aproximativ 20 de minute . Această rețetă servește 10. Acest desert are 173 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, crenguțe de mentă, gelatină de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 16% , acest fel de mâncare este destul de rău. Desertul pufos cu ananas , Desertul pufos cu brânză și Desertul pufos cu mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Turnați laptele într-un castron mic; puneți bătăile mixerului în bol. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până se răcește. Între timp, într-un castron mare, dizolvați gelatina și zahărul în apă. Se amestecă zeama de lămâie. Acoperiți și lăsați la frigider până devine siropos, aproximativ 1-1/2 ore.
Bate gelatina până se formează bule mici. Bate laptele rece până se formează vârfuri moi; se pliază în gelatină.
Se toarnă în vase de servire. Se da la frigider pentru cel putin 3 ore sau peste noapte.
Se ornează cu topping bătut, lămâie și mentă. Pune resturile la frigider.